اسلام پاسخ
Search

آیا اختراعات عمدتا به دست منکرین توحید است؟

3.4/5 - (5 امتیاز)

بسم الله الرحمن الرحیم

عنوان: آیا اختراعات عمدتا به دست منکرین توحید است؟

گروه ۱: پاسخ های مربوط به حقانیت توحید
شماره: ۶
نوع پاسخ: نوشتاری و صوتی
تاریخ ثبت: بیستم بهمن ماه هزار و چهارصد

سؤال: (مخالف)
همه ی اختراعات و اکتشافات مهم در زندگی بشر را بی خدایان پدید آوردن ‌‌‌( ادیسن و انیشتن و راسل همه افراد بی خدا بودن! )
همه ی دین داران کاری جزء دخالت در عقاید شخصی دیگران و کشتن غیر دین داران کاری ندارن اما بی خدایان به ساختن قلب مصنوعی و داروهای مفید و مؤثر مشغولند!

پاسخ نوشتاری:
عجیب است که این هم وطن مخالف ما، به فرض محال صحت موضوع، می خواهد از یک عملکرد فرضی و به زعم او نادرست اهل توحید، حقانیت توحید را زیر سؤال ببرد، در حالی که:

اولا: به فرض که چنین بود و اهل توحید و خداپرستان پیشگام در اختراعات نبودند، آیا این موضوع حقانیت عقیدۀ راسخ آنها را با وجود آن حجم از براهین استوار در وضوح صحت اعتقادشان، نفی می نماید؟

ثانیا: این که دین داران متهم به کشتن غیر دین داران، و منکرین خداوند مبرا و مشغول به اختراعات معرفی می شوند، کذبی مضحک بیش نیست؛ و از جمله حمله اتحاد جماهیر شوروی کمونیستی به افغانستان در سال ۱۳۵۸ شمسی در دفاع از حاکمیت حزب کمونیست آنجا، و نه سال جنگ و خونریزی که منجر به کشته شدن حدود یک میلیون انسان و آواره شدن حدود پنج میلیون نفر شد،شاهدی بر کذب بودن این کلام است.
همچنین حملۀ ارتش چین کمونیست به تبت در سال ۱۹۵۰ میلادی، و کشتار میلیون ها نفر در حد فاصل سال های ۱۹۶۶ تا ۱۹۷۶ توسط مائو رهبر حاکم حزب کمونیست چین، و با همکاری همسرش جیانگ چینگ با نام انقلاب فرهنگی، شاهد دیگری بر مضحکانه و کذب بودن این ادعا است.

ثالثا: نادرستی این ادعا که اختراعات عموما مربوط به منکرین توحید است، همین بس که علاوه بر معتقدین به سایر ادیان آسمانی، تعداد قابل توجهی از مخترعین و بنیان گذاران دانستنی ها، مسلمان و حتی شیعی می باشند؛ که به عنوان مثال جابر بن حیان که غربی ها نیز او را پدر علم شیمی می دانند، یک مسلمان شیعی و از شاگردان ششمین پیشوای شیعیان است.

رابعا: علاوه بر آنکه همواره اختراعات به نفع بشریت نبوده است، و چه بسا مانند بمب اتم ابزاری در دست زورگویان و کشتار دسته جمعی صدها هزار انسان باشد؛ در جهان بینی اسلام این آخرت است که نعمت های آن مخصوص فرمانبرداران است، ولی خداوند دنیا را به دوست و دشمن خود عنایت می فرماید. و طبق فرمایش قرآن در مورد هر چیز و هرکس که خود خداوند بخواهد، از آنهایی که اراده زندگانی دنیا کرده اند، در دنیا از برایشان به فوریت عنایت می نماید.

 

 

دریافت پرونده صوتی

کپی کردن لینک این مقاله

اشتراک گذاری محتوا:

LinkedIn
Telegram
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *